Prezentare

Proiectul “Opteaza pentru o viata mai buna- fii activ pe piata muncii!” vine în întâmpinarea operațiunilor propuse în cadrul Axei 5. Promovarea măsurilor active de ocupare și cu precădere a principalelor obiective operaționale ale domeniului major de intervenție.
– Asigurarea unei bune coordonari a serviciilor de dezvoltare a resurselor umane si dezvoltarea masurilor active integrate de ocupare furnizate pentru 468 persoane neocupate (80 persoane inactive, 50 persoane aflate in cautarea unui loc de munca si 338 someri din care 230 someri de lunga durata tineri si adulti).
– Promovarea oportunitatilor de formare profesionala si integrare durabila pe piata muncii la nivelul persoanelor neocupate din Regiunea Centru;
– Facilitarea accesului la ocupare a 468 pers neocupate din Judetele Alba si Sibiu in cadrul Centrelor de dezvoltare profesionala pentru ocupare prin furnizarea serviciilor de informare- consiliere individuala sau in grup incluzand aspecte privind egalitatea de sanse si de gen, respectarea diversitatii in vederea identificarii, ocuparii si pastrarii unui loc de munca.