Partenerii proiectului

progressTeamLogo

SC PROGRESS TEAM S.R.L este furnizor autorizat de formare profesionala a adultilor specializat in domeniul constructiilor (mai exact in sisteme de acoperiri in constructii) care desfasoara activitati specializate de training pentru un leader national al pietei de profil in domeniul materialelor de constructii inca din anul 2004. Firma este autorizata CNFPA in meseriile Zugrav-Ipsosar-Tapetar-Vopsitor, Zidar-pietrar-tencuitor si in ocupatia Operator introducere, validare si prelucrare date. De asemenea firma este autorizata CNFPA pentru desfasurarea de cursuri de formare profesionala in ”Competente Antreprenoriale”. Societatea a avut calitatea de Solicitant si a raspuns de coordonarea si implementarea a mai multor proiecte cu finantare europeana.

Parteneri:

educatieSiViitor
Asociatia EDUCATIE SI VIITOR este o organizatie nonguvernamentala avand ca experienta in domeniul proiectului activitati de informare si de sprijin pentru diferite categorii de persoane defavorizate precum femei, familii monoparentale, persoane de etnie roma, persoane fara loc de munca, etc. Pentru aceste categorii de persoane, organizatia a realizat o campanie de informare si ajutorare prin distribuirea de materiale informative si pachete continand produse alimentare si nealimentare.

ileiako
CFP Ileiako a implementat proiecte cu finantare europeana dintre care amintim:Formare profesionala a somerilor/persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile din zona KOUVELO, Pyrgos, Grecia in centre de formare certificate cuprinse in planul operational aprobat:«Dezvoltarea integrata pentru dezvoltare urbana a zonei KOUVELO Pyrgos», in cadrul masurii 4.6 “Interventii integrate de dezvoltare urbana in zone mici, locale – grupuri sociale vulnerabile” din cadrul programului de dezvoltare Regional Grecia de Vest.