Parteneriate

educatieSiViitor
Asociatia EDUCATIE SI VIITOR este o organizatie nonguvernamentala avand ca experienta in domeniul proiectului activitati de informare si de sprijin pentru diferite categorii de persoane defavorizate precum femei, familii monoparentale, persoane de etnie roma, persoane fara loc de munca, etc.

ileiako
CFP Ileiako a implementat proiecte cu finantare europeana dintre care amintim:Formare profesionala a somerilor/persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile din zona KOUVELO, Pyrgos, Grecia in centre de formare certificate cuprinse in planul operational aprobat:«Dezvoltarea integrata pentru dezvoltare urbana a zonei KOUVELO Pyrgos»

ACLogo2

A&C COMPANY SRL prestează servicii de resurse umane, respectiv consultanță și dezvoltarea carierei personalului intreprinderilor din domeniile industrial, comercial sau turism. Firma a sprijinit, mai multe acțiuni ce au vizat îmbunătățirea calității vieții unor categorii de persoane dezavantajate pe piața muncii, participând la elaborarea unor proiecte destinate șomerilor, persoanelor ocupate în agricultura de subzistență precum și elevilor aflați în pericol/situație de abandon școlar.

TipoTrans

TIPOTRANS SRL desfașoară activități de training, programe de dezvoltare a resurselor umane prin formare profesională și de furnizare a serviciilor de ocupare de informare-consiliere și mediere a muncii. În acest sens, firma a dezvoltat un serviciu de plasare a personalului calificat, fiind autorizată în servicii integrate de ocupare.

kenptoLogo

ILEIAKO Centru de Pregătire Profesională este o organizație transnațională care activează în domeniul dezvoltării profesionale, organizând cursuri de formare profesională pentru șomeri, angajați, grupuri sociale vulnerabile, formare in-house în domeniile: mediu, sănătate, cultură, sport, pedagogic, finanțe, administrație, informatică, turism, prestări servicii, agricultură, tehnic și transport.

logo 1
TERRA CONSTRUCTII SRL desfașoară activități de training, programe de dezvoltare a resurselor umane prin formare profesională și de furnizare a serviciilor de ocupare de informare-consiliere și mediere a muncii. În acest sens, firma a dezvoltat un serviciu de plasare a personalului calificat, fiind autorizată în servicii integrate de ocupare.

 

logo3

EQUIPO HUMANO S.L. este o organizaţie de resurse umane dedicată optimizării echipelor de lucru din cadrul companiei oferind consultanţă strategică pentru procesele de selectie de personal, training, motivare si management al  personalului.Organizatia a fost creată în anul 2001, cu scopul de a oferi soluţii în domeniul resurselor umane în IMM-urile din Comunitatea Valenciana.