Despre noi

Societatea este furnizor autorizat de formare profesionala a adultilor specializat in domeniul constructiilor (mai exact in sisteme de acoperiri in constructii) care desfasoara activitati specializate de training pentru un leader national al pietei de profil in domeniul materialelor de constructii inca din anul 2004. Firma este autorizata CNFPA in meseriile Zugrav-Ipsosar-Tapetar-Vopsitor, Zidar-pietrar-tencuitor si in ocupatia Operator introducere, validare si prelucrare date. De asemenea firma este autorizata CNFPA pentru desfasurarea de cursuri de formare profesionala in ”Competente Antreprenoriale”. in cadrul firmei au fost derulate programe de instruire si campanii de promovare a culturii antreprenoriale pentru stimularea dezvoltarii propriilor afaceri, atat in mediul urban cat si in mediul rural.Organizatia a avut calitatea de Solicitant si a raspuns de coordonarea si implementarea a 2 proiecte cu finantare europeana:

1. ”Ocupare prin masuri active in judetul Alba” cofinantat din FSE POSDRU 2007-2013, si implementat in Regiunea Centru – Judetul Alba, pe o perioada de 24 de luni. Proiectul a avut ca obiectiv general cresterea capacitatii de ocupare prin dezvoltarea de masuri active integrate pentru facilitarea accesului pe piata muncii a persoanelor fara loc de munca (someri, persoane inactive si persoane aflate in cautarea unui loc de munca). Atingerea obiectivului general s-a realizat prin dezvoltarea de servicii integrate de ocupare, precum: informare-consiliere profesionala, formare profesionala, antreprenoriat si mediere a muncii.Bugetul alocat este de 1.989.759,00 lei.

2. ”Formare profesionala prin masuri active in Regiunea Centru” cofinantat din FSE POSDRU 2007-2013 – CNDIPT, implementat in Regiunea Centru, pe o perioada de 24 de luni. Proiectul a avut ca scop cresterea gradului de pregatire a personalului angajat prin dezvoltarea unor masuri active integrate de informare, consiliere si orientare profesionala si programe de FPC in functie de cerintele identificate, pentru facilitarea accesului si participarii efective la programe de formare profesionala a adultilor. Bugetul alocat este de 2.088.279,75 lei.

3. Societatea a fost partener in cadrul proiectului strategic ”Antreprenoriatul intre un mod de viata si o cariera de succes” ID 64177, care are ca scop dezvoltarea unui program integrat de sprijin si formare profesionala a managerilor in vederea dezvoltarii antreprenoriatului in microintreprinderi si IMM-uri. in calitate de partener, participa activ la monitorizarea si evaluarea proiectului, desafasoara activitati de instruire si coordoneaza activitatile proiectului in regiunea Centru.

4. De asemenea, societatea a elaborat si coordonat proiecte de training pentru companii multinationale atat in tara cat si in strainatate, in tari membre UE. Principalele programe de training sustinute au fost: -”Alegerea solutilor optime pentru sisteme de acoperire in constructii”, -”Tehnologii moderne de aplicare a sistemelor de acoperire in constructii”, -”Tehnici rationale de lucru”, -”Tehnici de vanzare consultativa”, -”Tehnici de motivare si influenta”, -”Management zonal”, -”Management client”, -”Project Management”.